Nyheter

 • Korta väntetider till urolog!!

  Urologkliniken vid Carlanderska kan erbjuda snabba tider till urolog, antingen via remiss från din vårdcentral alternativt egenremiss enligt det sk vårdavtalet. Kommer du via vårdavtalet betalar du endast patientavgift. Vi har även slutit ett tillgänglighetsavtal med Västra Götaland vilket betyder att du som stått längre än eller förväntas stå i över 90 dagar i kö på ett sjukhus för att träffa en urolog har möjlighet…

  Läs mer

 • Obs !!! Ny telefontid på vår mottagning!!! Kl 08-09

  Mottagningen växer med rekordfart och trycket på telefonrådgivningen ökar. Under måndag och tisdagar har vi noterat att det kan vara svårt att komma fram trots att vi öppnar upp tre linjer utöver den telefonlinjen som endast skall beröra frågor kring operationer. Vi kommer f o m den 1 oktober har telefontid mellan kl 08-09. Vi har valt denna tid därför då är det normalt något…

  Läs mer

 • Välkomna Ola och Kerstin, Urologcentrum i Borås!

  Urologkliniken vid Carlanderska kan idag tillkännage att vi utökar vår verksamhet med ytterligare en systermottagning, Urologcentrum i Borås. Vi är både stolta och glada över att kunna bredda vårt samarbete på detta sätt. Tillsammans erbjuder vi komplett urologisk sjukvård med ett stort geografiskt nätverk, stor mottagningskapacitet och möjlighet till operation på Carlanderska sjukhuset. Välkomna!!

 • Planeringsdagar 13-14 sept

  Den 13 och 14 september är mottagningen stängd då vi är på våra årliga planeringsdagar. Under dessa två dagar kommer även våra telefontider vara stängda.  Måndagen den 17 september öppnar mottagningen och vår telefontid som vanligt.

 • Sommartider

  Under vecka 29-32  kommer vi att ha telefontid mellan kl 08-09. Under denna tid är mottagningen öppen mellan kl 09-15. Trevlig sommar !!

 • Det händer en del på urologmottagningen….

  Som många redan kanske ha märkt så har vi flyttat till större lokaler från plan 4 till plan 1. Telefontider och öppetider är de samma. Verksamheten växer inte bara i lokalväg utan även personalmässigt. Eva-Maria som är sjuksköterska arbetar nu hos sedan i höstas och vår receptionist Juilja började i november i fjol. På läkarsidan har vi fått ännu ett välbehövligt tillskott med Stefan Knutsson…

  Läs mer

 • Nu flyttar vi !!

    Idag och imorgon går flytten ner till nyare och större lokaler på plan 1 på Carlanderska sjukhuset. Vår mottagningen kommer att vara till höger om den gamla receptionen. Förutom  flytten under denna vecka kommer vi också att delta i de årliga urologidagarna som börjar på onsdag och avslutas på fredag. Detta betyder att vi inte kan telefontider under dessa dagar samt att mottagningsverksamheten kommer…

  Läs mer

 • Planeringsdagar!!

  Den 31 augusti och 1 september är vår mottagning stängd då vi är iväg på våra årliga planeringsdagar. Under dessa 2 dagar är även våra telefontider stängda. Måndagen den 4 september är vi tillbaka igen.

 • Sommartider

    Vecka 29 och 31 har vi telefontid mellan kl 08-0900. Vecka 30 stänger vi vår mottagning. Under september månader flyttar vi in i nya, större lokaler. Trevlig sommar!!

 • Vi växer!

  Från den förste januari  i år utökar vi den urologiska verksamheten på västkusten med två  systermottagningar i Halland. De finns centralt både i Varberg och i Halmstad. Ett flertal av de urologer som arbetar på Urologkliniken vid Carlanders tjänstgör även på dessa mottagningar. Specialistmottagningen i Urologi har varit verksam sedan 2009 i Halland och startades av Lars Grenabo. Verksamheten drivs i samarbete med Region Halland….

  Läs mer